1

image

Na granici (2018) Epizoda 96

Žanr: Drama


Sinopsis:

Dok Zorka kreće u šverc s ekipom, Marko organizira pravu akciju u koju je uključen i dron i pas tragač. Kada Zorka i cure zaključe da policija više nije u selu, uhvati ih panika pa zovu Andriju i obustavljaju šverc. Momci se razdvajaju, Miju goni pas, a naposljetku ga uhvati Mate.
Nakon neuspješnog pokušaja snimanja Anđelkine izjave o Boži, Luka ostavi upaljenu kameru na stoliću. Nešto kasnije, Nediljko i Anđelka vode ljubav…
Boži dolazi biskup za finalno potpisivanje premještaja u Afriku. Na Ivanin poziv, u Župni dvor dolazi Luka sa snimljenim nemontiranim materijalom. Kada biskup vidi snimku seksa Penava, od šoka se sruši.
Petra i Mirela slučajno preko interneta ponovo ugovore spoj Vinki i Tadiji. Zbog propalog spoja, Vinka odustaje od kupnje pećnice Petri, a Zorka zaključi da Petra nije u stanju ništa napraviti bez babe.
Krešo i Alma dogovaraju dejt, ali Almu opere hladan tuš: Petra je došla kod Kreše na utješni razgovor, što Alma krivo shvati. Povrijeđena Alma napadne Petru i Krešu da nastavljaju sa švercom.

Na granici 2018 Drama Nadia Cvitanovic Filip Juričić Amar Bukvić Nina Erak-Svrtan


Leave a comment


HotaruCMS.org Domaci filmovi, domace serije, turske serije online sigmakom.com | Interior design and home decoration VIDA.mk