1
Varalica | La impostora | The imposter (2014) Epizoda 96
Žanr: Telenovela | Drama

Sinopsis:

Blanka Gerero je vesela i snalažljiva devojka velikog srca, koja radi kao konobarica, maštajući o glumačkoj karijeri. Odmalena je pomagala svom ocu Memu koliko god je mogla, s obzirom na to da je rano ostala bez majke. Kada Memo nepravedno dobije otkaz u kompaniji porodice Altamira, u kojoj je godinama radio, Blanka odlučuje da razgovara sa vlasnikom, starim Leonidasom. Zbog toga dolazi na zabavu pod maskama koju je organizovala njegova porodica, a zahvaljujući glumačkom talentu uspeva da se uvuče kožu prefinjene dame iz visokog društva.

Tamo će se sresti sa Rakel Altamirom, Leonidasovom kćerkom, hladnom i proračunatom ženom koja je otpustila njenog oca. Pred očima javnosti ona je udovica koja neguje uspomenu na pokojnog supruga. Svi misle da je požrtvovana majka koja se trudi da pruži samo najbolje svojim sinovima: najdražem Eduardu, stidljivom, ali vrlo ambicioznom Kristobalu, te sanjaru Horheu, koji vodi dvostruki život. Međutim, Rakel Altamira u stvarnosti je sušta suprotnost svemu tome - manipulativna je i ne preza ni od čega da bi ostvarila svoje ciljeve.

Blanka i Eduardo takođe se upoznaju na zabavi, gde provode romantične trenutke, skrivajući svoj identitet pod maskama. Život skromne konobarice potpuno će se promeniti kada se na proslavi pojavi bogati biznismen Adrijano Ferer, koji je godinama ranije bio u vezi sa Rakelinom mlađom sestrom Veronikom. Optužuje porodicu Altamira za smrt svoje voljene, ne znajući da je ona u stvari živa, ali da je po naređenju svoje starije beskrupulozne sestre zatočena na psihijatriji.

Ferer potom nudi Blanki ponudu koju ne može da odbije, obećavajući joj da će joj pomoći da ostvari svoj san i postane glumica, ako dobro odigra ulogu koju joj je namenio. Naime, ona treba da uđe u kožu Viktorije san Marino, milionerke iz Njujorka i da pod tim imenom ponudi partnerstvo porodici Altamira. Kada zadobije Rakelino poverenje, mora da sazna šta se dogodilo sa detetom koje je Veronika rodila i za kojim Adrijano već godinama bezuspešno traga. Blanka prihvata da preuzme tuđi identitet, iako je svesna da to može da je košta života, ukoliko je Rakel otkrije, a stvari se još više komplikuju kada shvati da je zaljubljena u Eduarda, koga proganja i bivša devojka Marijana...

Izdavač: Telemundo
Scenario | Originalna priča: Sebastijan Arau, Koka Gomez
Adaptacija: Sebastijan Arau
Režija: Karlos Viljegas, Rodrigo Kurijel
Zemlja: Sjedinjene Američke Države, Meksiko
Jezik: španski
Broj epizoda: 120
Vreme trajanja: ~43 minuta

Uloge: Liset Morelos, Sebastijan Surita, Kristijan Bah

Varalica La impostora The imposter 2014 Telemundo Sebastijan Arau Koka Gomez


Leave a comment


HotaruCMS.org Domaci filmovi, domace serije, turske serije online sigmakom.com | Interior design and home decoration VIDA.mk